Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +383 44 27 27 87

Publikimet e fundit

Informata të ndryshme rreth punës sonë dhe mënyrat e punës

IMPLANTET

Implantet janë pajisje që zëvendësojnë rrënjët e dhëmbëve që mungojnë dhe përdoren për të mbështetur kurorat, urrat apo dhëmbë të…

Më shumë
FASETAT

Ne rastet kur pacienti deshiron te ndryshoje 1)Formen 2)Ngjyren 3)Te mbylle distancat ndermjet dhembeve te pare

Më shumë
ESTETIKA E HUNDES- RHINOPLASTIKA

C’ështe estetika e hundës? Operimi  i hundës në  literatur e njohur me emrin Rhinoplasty, është  një  operim (ndërhyrje kirurgjike) i…

Më shumë
ESTETIKA E VESHEVE-OTOPLASTIKA

Otoplastika është një ndërhyrje kirurgjikale nëpërmjet së cilës arrihet korrigjimi i veshëve të mëdhenj duke i zvogëluar ato, apo i…

Më shumë

Ofrojmë këto shërbime

Mbjellja e flokeve
Terapi jo kirurgjikale e fytyres
Sherbimet stomatologjike
Kirurgji maksillofaciale
Kirurgji estetike e fytyres
Mbjellja e flokeve

Transplanti i flokëve FUE Metoda FUE kryhet me marrjen e folikulave të veçanta nga qimja, zakonisht nga pjesa e qafës dhe bartja në vendin ku mungojnë flokët. Procedura kryhet me ndihmën e aparatit të veçantë, e cila mundëson marrje…

Më shumë
Sherbimet stomatologjike

Lumturia fillon me buzëqeshje Duke filluar nga shërbimet parandaluese stomatologjike (fluorizimi, vulosja e fisurave), mbushjet e dhëmbëve (amalgam apo kompozit), shërbimet kozmetike (zbardhja e dhëmbëve), trajtimi i kanaleve të dhëmbit (endodonci) dhe trajtimi i xhepave parodontal, ne…

Më shumë
Kirurgji maksillofaciale

Implantologji, operacionet e rrënjës së dhëmbit (apikotomitë), cistat në nofull, frenulumi i ulët i buzës dhe gjuhës, kirurgji paraprotetikore, tumoret e indeve të buta të gojës, gjëndrat e vogla pështymore.

Më shumë
Kirurgji estetike e fytyres

Kirurgji plastike Face lifting, Operacionet e kapakëve të syrit (blepharoplastika), Rinoplastika (operacionet e hundës), Largimi i cikatrikseve. Estetika e veshëve – Otoplastika Rritja e buzëve

Më shumë