Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +383 44 27 27 87

ESTETIKA E VESHEVE-OTOPLASTIKA

Otoplastika është një ndërhyrje kirurgjikale nëpërmjet së cilës arrihet korrigjimi i veshëve të mëdhenj duke i zvogëluar ato, apo i rasteve kur veshët janë shumë të hapur ato tërhiqen prapa, duke u dhënë një formë që shkon pranë normales dhe në përshtatje të plotë me formën e fytyrës. 

Permiresimi i pamjes tuaj me nderhyrje kirurgjikale te veshit

Kirurgjia plastike e vesheve është një teknikë kirurgjikale e cila realizon korrigjimin e vesheve te deformuar. Kjo nderhyrje perfshin te gjitha llojet e defektetve estetike ne vesh.