Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +383 44 27 27 87

All posts by admin

IMPLANTET

Implantet janë pajisje që zëvendësojnë rrënjët e dhëmbëve që mungojnë dhe përdoren për të mbështetur kurorat, urrat apo dhëmbë të vëna. Këto vendosen në kockën e nofullës tuaj me operacjon.

Më shumë

FASETAT

Ne rastet kur pacienti deshiron te ndryshoje
1)Formen
2)Ngjyren
3)Te mbylle distancat ndermjet dhembeve te pare

Më shumë

ESTETIKA E HUNDES- RHINOPLASTIKA

C’ështe estetika e hundës?
Operimi  i hundës në  literatur e njohur me emrin Rhinoplasty, është  një  operim (ndërhyrje kirurgjike) i riformimit të hundës.
Cilat duhet të jenë qëllimet e kirurgjisë rhinoplasty?

Më shumë

ESTETIKA E VESHEVE-OTOPLASTIKA

Otoplastika është një ndërhyrje kirurgjikale nëpërmjet së cilës arrihet korrigjimi i veshëve të mëdhenj duke i zvogëluar ato, apo i rasteve kur veshët janë shumë të hapur ato tërhiqen prapa, duke u dhënë një formë që shkon pranë normales dhe në përshtatje të plotë me formën e fytyrës. 

Më shumë

TRANSPLANTI I FLOKEVE

Në qoftë se sot ju zgjidhni  mjekun udhëheqes për restaurimin e flokëve, i cili kryen kirurgji të artit (artin kirurgjik) ju mund të arrihen rezultate krejtësisht të natyrshme që do të zgjasinë për një kohë të jetës.

Kjo faqe është krijuar për pacientë, për të ndihmuar të tjerët të marrin hype të fundit dhe të mës

Më shumë

ZBARDHIMI I DHEMBEVE

Çdo ditë e më shumë njerëzit paguajnë para për dhëmbë shkëlqyes dhe më të bardhë. Por a funksionon dhe a është e sigurt zbardhja e dhëmbëve?

Më shumë

FACE-LIFT

Tërheqja e fytyrës është një operim me të cilën tkurret(shtrengohet) lëkura e varur në pjesën e fytyrës dhe  qafës.
Duke përparuar mosha lëkura filon të viret,lëkura e qafës lirohet dhe këndi ndërmjet qafës dhe mjekrës zhduket.

Më shumë

ESTETIKA E FTYRYRES

FILLERI– Në kuptimin më të thjeshtë me filler kuptojmë një element i cili mbush hapësirat që kanë humbur volumin (nga anglishtja fill – mbush).

Më shumë

ESTETIKAE BUZEVE

Rritja e buzëve ( shtimi)

Rritja kirurgjike e buzëve- Ngritja e buzëve, Implantimi i buzëve,Avancimi i buzëve etj

Procedurat e zmadhimit të buzëve mund të bëjnë plotësinë në buzëve të holla,

Më shumë