Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +377 44 27 27 87

All posts by admin

Mbjellja e flokëve me teknikën FUE

Mbjellja është metodë e zëvendësimit të përhershëm të flokëve. Kështu, indet merren nga zonat e shëndetshme dhe transplantohen në zonat ku flokët janë më të rralla ose mungojnë.

Më shumë