Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +377 44 27 27 87

Të gjitha postimet: Health Basics

ESTETIKAE BUZEVE

Rritja e buzëve ( shtimi)

Rritja kirurgjike e buzëve- Ngritja e buzëve, Implantimi i buzëve,Avancimi i buzëve etj

Procedurat e zmadhimit të buzëve mund të bëjnë plotësinë në buzëve të holla,

Më shumë

Mbjellja e flokëve me teknikën FUE

Mbjellja është metodë e zëvendësimit të përhershëm të flokëve. Kështu, indet merren nga zonat e shëndetshme dhe transplantohen në zonat ku flokët janë më të rralla ose mungojnë.

Më shumë