Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +383 44 27 27 87

Doctor

Dr. Besim Hajdari

Kirurg Maksilofacial

Spec.  për Op. plastike dhe estetike të fytyrës dhe mbjelljen e flokëve FUE /FUT

PhD kandidat në shkencat mjekësore

 

Anëtar i

-The Rhinoplasty Society
 of Europe

-European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgeryu

-European-College-of-Aesthetic-Medicine

ecams (1)