Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +383 44 27 27 87

Terapi jo kirurgjikale e fytyres

Estetika e fytyres

Mbushja e fytyres me Botox, Fillers dhe Dhjamë

Zonat që mund të trajtohen me Botox

Rudhat e moderuara ose të thella: rrudhat e ballit, mes dy vetullave, rreth syve, në anët e buzëve
Vijat naso-labiale
Buzët: rritja e volumit të buzëve të holla, konturimi i buzëve
Gropat dhe zonat që kanë humbur volum: zona poshtë syve, mollëzat, faqet që kanë humbur volum, maja dhe kurrizi i hundës. Gjithashtu mund të trajtohen gropëzat dhe shenjat e krijuara nga aknet, traumat e ndryshme apo sëmundjet si lija e dhenve.

Mbushja me Fillers

Si rrjedhojë e sigurisë dhe garancisë, që ofron për aplikimet e tij në trajtimet estetike, e në veçanti për rezultatet e mrekullueshme dhe natyrale që garanton në fryerjen e buzëve,

Fillers sot është  një nga produktet më të rekomanduara në Europë dhe SHBA.
Trajtimet e lëkurës me Fillers zvogëlojnë thellësinë e rrudhave dhe përmirësojnë strukturat anatomike si mollëzat, mjekrën, buzët, ballin dhe regjionin periorbital (rreth syve ), për të krijuar një pamje natyrore dhe më të freskët të fytyrës.

 

Mbushja me Dhjamë