Mirë se vini

Orari i punës : E hënë - e Premte - 09:00 - 18:00
  Kontakti : +383 44 27 27 87

Shërbimet

Mbjellja e flokeve

Transplanti i flokëve FUE Metoda FUE kryhet me marrjen e folikulave të veçanta nga qimja, zakonisht nga pjesa e qafës dhe bartja në vendin ku mungojnë flokët. Procedura kryhet me ndihmën e…

Më shumë

Sherbimet stomatologjike

Lumturia fillon me buzëqeshje Duke filluar nga shërbimet parandaluese stomatologjike (fluorizimi, vulosja e fisurave), mbushjet e dhëmbëve (amalgam apo kompozit), shërbimet kozmetike (zbardhja e dhëmbëve), trajtimi i kanaleve të dhëmbit…

Më shumë

Kirurgji maksillofaciale

Implantologji, operacionet e rrënjës së dhëmbit (apikotomitë), cistat në nofull, frenulumi i ulët i buzës dhe gjuhës, kirurgji paraprotetikore, tumoret e indeve të buta të gojës, gjëndrat e vogla…

Më shumë

Kirurgji estetike e fytyres

Kirurgji plastike Face lifting, Operacionet e kapakëve të syrit (blepharoplastika), Rinoplastika (operacionet e hundës), Largimi i cikatrikseve. Estetika e veshëve – Otoplastika Rritja e buzëve

Më shumë